Bisarr action i Jeklynn Heights

Kjemp mot andre spillere i et Tim Burton-aktig univers.

Jeklynn Heights er et flerspillerspill for PC, som blander flere spilltyper. Her får vi første- og tredjepersons kamp, rollespillelementer, litt strategi og litt eventyr. Spillet foregår om natten, i den mystiske, Tim Burton-aktige byen Jeklynn Heights.

Spillet bruker Unreal-motoren.

Byen er delt i to fraksjoner, nemlig de rike og de fattige. Begge «lag» kan skilte med unike klasser, og målet for det hele er å finne og aktivere motstandernes Orb of Egression (hva nå enn det er). I tillegg finnes det flere steder i byen som kan erobres og holdes, for å gi laget ditt ulike fordeler.

Et viktig element i spillet er «sanity». Det finnes mange måter å få mer av dette på, og jo mer du har, jo flere typer angrep og bonuser har du tilgang på.

Spillet er snart klart til å gå inn i beta, og hvis du har lyst til å være med på moroa kan du registrere deg på spillets nettsted nå. Utviklerne ønsker imidlertid at de som registrerer seg skal bli aktive medlemmer i spillmiljøet, så hvis du ikke bruker kontoen din på forumet vil du heller ikke bli invitert.

Siste fra forsiden