– Black Ops 4 er laget for PC-spillerne

PC-versjonen står i fokus med den nye tittelen, som nå har fått ny trailer.

For alle som venter på PC-versjonen av det nye Call of Duty-spillet Black Ops 4 bringer Activision nå gode nyheter. Det viser seg nemlig at spillet er laget primært med denne gruppen i tankene.

Opplysningene kom frem i et intervju med Treyarch og medutvikler Beenox som nylig ble publisert på den offisielle Activision-bloggen. Samtidig ble en ny trailer fra PC-versjonen sluppet, og den kan du se øverst.

– Jeg må si at jeg vil at PC-samfunnet skal vite at dette spiller er laget for dem. Dette er et PC-spill som blir bygget med PC-en i tankene. Fra kontrollene til grafikkinnstillingene og gameplay; Jeg vil at PC-samfunnet skal føle at dette er for dem på alle måter, sa Beenos-representant Philippe Troie.

Activision

Ubegrenset bildefrekvens

Det dette betyr i praksis er at Black Ops 4 blant annet får mange PC-eksklusive forbedringer, og at spillet på mest mulig måte drar nytte av spillerens maskinvare gjennom ekstra mange innstillings- og kontrollmuligheter.

Spillet har også støtte for flere skjermer og de ultrabrede skjermene, og ikke overraskende er 4K-støtte på plass. På PC kan man dessuten kjøre spillet uten øvre begrensning i bildefrekvens.

Call of Duty: Black Ops 4 ble først vist frem i mai, og mye av fokuset har vært på at spillet ikke får en tradisjonell enspillerkampanje. I stedet satser Treyarch på et tredelt flerspillertilbud, med battle royale, zombier og tradisjonelle flerspillerkamper.

Vi tok en titt på spillet tidligere denne måneden, og satt igjen med relativt godt inntrykk.

– Det er helt klart at enkelte ting kunne vært mye bedre, slik som muligheten til å kommunisere med resten av laget, samt litt mer personlighet spredd utover de ulike banene og figurene, men stort sett virker det som om Treyarch har grei kål på det de driver med, skrev vår mann.

Call of Duty: Black Ops 4 slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 12. oktober.

Les også: Slik fungerer det nye kompani-systemet i Battlefield V »

Siste fra forsiden