Slik fungerer det nye kompani-systemet i Battlefield V

På Gamescom-messen slapp enda en video fra sitt kommende storspill Battlefield, og denne gangen var det av nyhetene i spillet – kompanier – som stod i sentrum. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

I Battlefield V bygger man et eget kompani ved å sette sammen ulike typer soldater og konfigurere dem fra topp til bunn. Man kan også samle inn både våpen, kjøretøy og utstyr til kompaniet sitt som kan man konfigurere.

Utvidet klassesystem

Klassesystemet er utvidet med nye ferdigheter. Support-personell kan for eksempel nå bygge forsvarsposisjoner.
Skjermdump

Klassesystemet er nå utvidet slik at man kan velge spesialiserte, opplåsbare roller til soldatene i kompaniet. Disse gir unike ferdigheter utover de som tilhører de kjente klassene, som igjen gir flere strategiske altnerativer i kamp.

En Medic har for eksempel nå flere muligheter når det gjelder å holde liv i laget sitt, og Support-klassen er blant annet utstyrt med et nytt befestningssystem som gir flere defensive muligheter.

Underveis kan man også låse opp taktiske valg som påvirker hvordan våpnene og kjøretøyene fungerer, slik at man for eksempel kan gjøre bestemte våpen mer effektive.

Battlefield V ble først avduket i mai og tar oss med tilbake til serien røtter, altså den annen verdenskrig. Vi tok en sniktitt på Battlefield V i juli, og satt igjen med med et godt inntrykk. Spillet slippes den 19. oktober, til PC, PlayStation 4 og Xbox One. En prøveutgave av spillet blir tilgjengelig på Origin og EA Access fra 11. oktober.

Les også: Slik ser Battlefield V ut med raytracing-teknologien »

Siste fra forsiden