Feature

Bli med inn på soverommet

Disse spillfigurene vil Gamer-redaksjonen hoppe til køys med.

Det er helg, og helg betyr et nytt glimt av hva som befinner seg bak bylinene her på Gamer.no. Forrige ukes arsenaldiskusjon engasjerte flere enn bare oss i redaksjonen, og slikt liker vi selvsagt å se!

Flere av dere var enige med oss i at både lyssabler og krympestrålen fra Duke Nukem 3D er strålende våpen å ha i arsenalet. Mange hadde også en forkjærlighet for faunabaserte våpen, ku-bazookaen fikk selskap av både grevlinger og katter.

Men nå er det på tide at vi slutter å gå rundt grøten, og tar for oss det mange av dere har etterlyst svar på.

Ukas spørsmål er følgende:

Hvilken spillfigur ville vi ha hoppet til køys med?


Velvet Velour

Tor Egil Andersen

Det finnes myriader av vakre pikseldamer å velge mellom, og tankene streifer raskt innom Keaira fra Age of Conan, som til og med har vært i Playboy, og Aerie fra Baldur's Gate 2, som jeg tror jeg gjorde gravid. Men valget må til slutt falle på nydelige Velvet Velour fra Vampire the Masquerade: Bloodlines. Hun er både dyp, deilig og lett å sjarmere. At hun er vampyr gjør ikke så mye, da det betyr at vi kan tilbringe evigheten sammen. Strippeklubben hun driver må selvfølgelig gjøres om til mitt personlige harem, men noen kors her i livet må man være forberedt på å bære.

Tali

Kristoffer Thomas Lindtveit

For en gangs skyld et enkelt spørsmål! Jeg ville ikke ha nølt med å hoppe til køys med Tali fra Mass Effect. Hun er dødelig sjarmerende, har bein i nesa og er en like stor teknologifrik som meg selv. Og ikke minst ser det ut til å være umulig å finne ut hva som er under masken på noen annen måte enn å ta henne med til sengs.

Eva

Joachim Froholt

Det skorter ikke akkurat på lekre, kvinnelige humanoider i spill. Så lenge hun ikke er et blodtørstig monster, og er rimelig menneskelignende (jeg diskriminerer ikke mot alver, men er naturlig nok skeptisk til argonianere), er det i alle fall ikke meg det skal stå på. Men hvis du vil ha ett spesifikt navn kan jeg jo trekke frem noen fra Red Alert-spillene. Hva med Eva fra Red Alert 3? Hun er jo til og med et menneske!

Liara

Marius Kjørmo

Det finnes mye øyesnacks i spillverden. Mine første tanker går til de noe mentalt forstyrrede vampyrsøstrene Therese og Jeanette Voerman fra Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Der har du en aften du nok sent vil glemme. Men jeg tror likevel at mitt endelige svar må bli den snertne rombaben Liara T'Soni fra Mass Effect. De fleste romvesener skårer ikke høyt på estetikkskalaen, men Liara er en innertier i min bok.

Minsc

Lasse Lervik

Jeg er en mann av raffinerte vaner, og kun de lekreste varer er sofistikerte nok for min sarte gane. Derfor finnes det kun én spillfigur som hadde fått traktere kroppen min som et antikk instrument, og det er velbygde Minsc fra Baldur's Gate.

Det er vanskelig å fornekte min svakhet for store, eksotiske menn, og det spiller ingen rolle at han er like kryptisk og intetsigende som en litteraturvitenskap-student - jeg skal kun lukke øynene og ta imot.

Mitsuru Kirijo

Øystein Furevik

I ei underhaldningsverd der dei fleste kvinner er konstruerte av kåte menn som aldri får seg noko, er det mykje vulgært og proporsjonalt feil å velje i. Likevel er svaret mitt såre enkelt når valet fell på ei kvinne som er tåleleg konservativ i si framtoning. Mitsuru Kirijo frå Persona 3 er godt mogleg den ultimate dama. Ho er smart, har bein i nasa, eit flammande raudt hår som får nakkahåra til å stille seg i angrepsposisjon, og ei påkledning som framhevar alle fordelar samtidig som det elegant tyr til "less is more"-prinsippet. Ho er enkelt og greitt blodig sexy.

Lulu

Marius Jentoftsen

Etter å ha tenkt nøye gjennom dette spørsmålet over flere dager og netter, har jeg endelig kommet frem til en konklusjon. Jeg tenkte at det ville være dumt å ta noen fra Mass Effect, siden jeg allerede har harva over alt som ligner damer der. Jeg har også et godt øye til Alyx Vance fra Half-Life, men dette var ikke et spørsmål om hvem jeg ville gifte meg med. Svaret må derfor bli Lulu fra Final Fantasy X, siden jeg alltid har hatt lyst til å se hvilke triks en svartmagiker har i halmen.

Legolas

Kjersti Stuestøl

Det er den langhårede og spissørede Myrkskogprinsen jeg ville klubbet ned og dratt med hjem til hulen min. Jeg snakker selvsagt om Ringenes Herre-universets Legolas, den heltemodige og vakre alvehelten og dvergvennen. Men hvis man kjenner sin Tolkien, vet man også at alver syns sengeakrobatikk er et trivelig tidsfordriv frem til man produserer et avkom og deretter blir det bare et minne de ser tilbake på med varme følelser. Kjedelig!

Det er også sånn smått forstyrrende at de ikke feirer bursdagene sine, men feirer unnfangelsesdagen sin. «I dag er det 200 år siden foreldrene mine hoppet til køys, la oss feire med kake og ballonger!» Tror ikke det, nei. Får legge meg etter Nathan Drake isteden. Yum!

Alyx Vance

Tor-Steinar Nastad Tangedal

Det er viktig at min partner i senga har mer enn bare utseende å komme med, hvis ikke blir det raskt kjedelig og følelsesløst. Alyx Vance fra Half-Life-universet er en av mine favoritter når det kommer til kvinnepersonligheter i spill. Hun har ikke bare et fantastisk utseende, men er også en smart og tøff jente som stiller opp for meg. Alyx er uredd, god i nærkamp, og behersker mange ulike skytevåpen. Kampferdighetene i kombinasjon med hennes lojalitet gjør at jeg alltid vil føle meg trygg i hennes nærvær. Hennes pene kropp og atletiske egenskaper gjør fantasi til virkelighet i senga, mens personligheten gjør henne til svigermors drøm.

Mats Lindh

Som en herremann med sans for det motsatte kjønn er det en spillheltinne som har satt sine spor i spillhistorien, og i starten var det ingen av oss som engang visste at det var en kvinne som skjulte seg bak den gule romdrakten. Samus Aran fra Metroid-spillene er ei dame som det helt sikkert hadde vært både hyggelig å leve sammen med og ... ja, du vet.

Samus Aran

Med ei sterk dame med en heidundrande personlighet og garantert en del erfaringer i forhold til utenomjordiske ting, mistenker jeg at livet hadde vært alt annet enn kjedelig i et slikt forhold. Det kan være at det blir litt i overkant plagsomt med den romdrakta etter hvert (jeg kjenner ikke helt fagområdet, men det er helt sikkert mye oljing, reparasjoner, utvidelse med nye våpen - for ikke å snakke om hvor tidskrevende den sikkert er å ta av og på), men såpass skal jeg være villig til å tolerere.

Måtte jeg velge en mann, for å åpne spørsmålet for begge kjønn, hadde det blitt Snake. Men da hadde jeg garantert blitt forlatt alene og for meg selv et eller annet sted i en liten by uten at jeg var klar over det, og blitt trist. Sengekosen hadde sikkert vært bra, gitt at det var den unge utgaven vi snakker om.

Deres tur

Vi har selvsagt førsterett på de overnevnte, bare så det er sagt. Men hvem ville dere hatt et lite eventyr med? Svar i forumet under!

Vi trenger også flere spenstige spørsmål. Har du noen på lager, kanskje?

Siste fra forsiden