Podkast

DoubleJump, episode 28

Blir spillåret 2016 enda bedre enn 2015?

I tillegg diskuterer DoubleJump mer Rebel Galaxy, Norges beste Resogun-familie og hva de tenker om VR.

I denne ukens episode er Jonas Magerøy atter en gang med som gjest. Han har vært hjemme i nordlige strøk i juleferien, og har brukt tiden sin på å prøve å bli like god som moren sin i Resogun.

Sammen med Håvard Ruud og Gøran Solbakken ser de over spillene de mener er verdt å glede seg til i 2016. Det eneste man kan si med sikkerhet er at det blir et travelt og innholdsrikt spillår vi går i møte.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jens Erik Vaaler og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til goransol@gmail.com, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden