Bohemia gir bort originale Operation Flashpoint

Feirer femten år i bransjen med gave til spillerne.

Bohemia Interactive

Tsjekkiske Bohemia Interactive ble grunnlagt i mai 1999, og nå feirer de sitt femtenårsjubileum ved å gi bort deres første spill. Det het opprinnelig Operation Flashpoint: Cold War Crisis, og introduserte selskapets etter hvert så kjente oppskrift med realistisk taktikk i åpne og store miljøer.

I dag heter spillet Arma: Cold War Assault. Bohemia endret navnet etter å ha overtatt rettighetene til spillet fra sin tidligere utgiver, Codemasters.

Gratis på Steam

Hvis du har lyst på spillet kan du stikke innom Steam. Der finner du spillet kostnadsfritt denne helgen. Dette er ikke noen gratishelg der du mister tilgang på spillet etter at tilbudsperioden er omme – så lenge du legger spillet til kontoen din mens det er gratis vil du beholde det så lenge du har Steam-kontoen din.

Apropos gratishelg; det nyeste spillet i serien, Arma 3, er gratis å spille frem til og med 18. mai.

Bohemia har også gode nyheter til Steam-spillere som har kjøpt Arma 2 og/eller Operation Arrowhead uavhengig av Steam. Nå kan de benytte seg av koden de fikk med spillene for å registrere dem på Steam om de ønsker.

– Jeg ønsker å takke alle som har bidratt på en eller annen måte i løpet av de fantastiske femten årene til Bohemia Interactive. Reisen så langt har vært spennende, ofte utfordrende og noen ganger vanskelig, men alltid givendem sier Bohemia-sjef Marek Spanel i en pressemelding.

For litt nostalgi kan du lese våre gamle anmeldelser av Operation Flashpoint, samt tilleggspakkene Resistance og Red Hammer.

Siste fra forsiden