Gårdsdrift i oktober

Bonden og treet

Harvest Moon: Tree of Tranquility har fått slippdato.

I bondeserien Harvest Moon er målet å bygge opp en velfungerende storgård og stifte familie. Serien debutere på SNES i 1996, og siden den gang har det dukket opp en drøss med spill, men hovedsakelig på Nintendos konsoller.

Flinke kua

Harvest Moon: Tree of Tranquility ble sluppet i Japan i 2007, og amerikanerne fikk det i fjor. Nå kommer spillet omsider til vår verdensdel, og folk med hang til bonderomantikk og luking i hagen kan krysse av 9. oktober på kalenderen.

Tree of Tranquility foregår på en øy som i årevis har vært beskyttet av Innhøstingstreet og dets gudinne, men når menneskene på øya mister respekten for treet dør det, og gudinnen forsvinner. Du spiller en ung bonde (enten en jente eller gutt) som akkurat har ankommet øya, og får i oppgave å redde den ved å dyrke marken og finne de forsvunne naturåndene som en gang levde sammen med menneskene.

Som i resten av serien skal du plante vekster, ale opp husdyr og bygge opp gården din. Velkjente gårdsdyr som kuer og sauer kan kjøpes, men også mer eksotiske arter er tilgjengelig. Du kan for eksempel prøve deg som strutsebonde eller silkeprodusent. Også fisking og gruvedrift er potensielle inntektskilder for ambisiøse bønder.

Harvest Moon: Tree of Tranquility er eksklusivt til Wii.

Siste fra forsiden