Braid bekreftet for Xbox 360

Det nyskapende plattformspillet Braid kommer til Xbox Live Arcade tidlig neste år.

Braid er et av de mest spennende plattformspillene under utvikling, og grunnen er måten det lar spilleren manipulere tiden på. Her må man spille seg gjennom en serie verdener, og hver av disse kommer med egne regler for hvordan tiden kan manipuleres.

Eldre skjermbilde fra Braid

I den første verdenen man for eksempel spole tiden tilbake så mye man vil – uansett om man har spilt i ti sekunder eller to timer. Men senere forandres reglene på en rekke spesielle måter, noe som har latt utviklerne legge inn mange intelligente gåter.

Spillet har vært under utvikling siden tidlig i 2005, og det har lenge gått rykter om at det ville dukke opp på Xbox Live Arcade. I forbindelse med Tokyo Game Show ble disse ryktene bekreftet, og versjonen til Xbox 360 skal lanseres tidlig neste år. Braid kommer også til PC, men det er ikke klart nøyaktig når.

Om du er litt over gjennomsnittet interessert i spill, kan du ta en titt på en presentasjon hvor Braid-skaper Jonathan Blow diskuterer fordelene med å bruke tid på prototyper av spill. Her viser han også mye spennende gameplay fra Braid.

Siste fra forsiden