Breath of the Wild-oppdatering forbedrer bildefrekvensen

Zelda-spillet yter nå bedre på Switch og Wii U.

Nintendo

Like før helgen kom det en oppdatering til The Legend of Zelda: Breath of the Wild – både til Wii U- og Nintendo Switch – som etter sigende skal ha bøtet på et av spillets tekniske ankepunkt.

Oppdateringen gjør at spillet får bedre bildefrekvens, ifølge blant annet Eurogamer, IGN og en haug av anekdoter på Reddit of NeoGAF. Særlig skal områder med mye tett gress og travle områder – som tidligere hadde bildefrekvensproblemer – yte bedre nå. Før hoppet spillet fra 30 bilder i sekundet til 20 i disse sekvensene. Dette skal ha blitt bedre på noen områder nå.

(Video: ElAnalistaDeBits)

YouTube-er ElAnalistaDeBits la også ut en video som viste noen få sammenligninger av Switch-utgaven før og etter oppdatering. Den ser du til høyre.

Nintendo selv er rimelig knappe i sin beskrivelse av oppdateringen:

– Vi har gjort justeringer for å legge til rette for en mer hyggelig spillopplevelse, står det i oppdateringsnotatet.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble sluppet i begynnelsen av mars, til Wii U og Switch, og fikk da svært mye god omtale. Vår anmelder var derimot mer lunken. Det alle uansett var enige om var at bildefrekvensproblemene var hemmende for opplevelsen til en viss grad, selv om få brukte det som hovedkritikk.

Les alt vi har skrevet om Nintendo Switch »

Siste fra forsiden