Breath of the Wilds nye historieutvidelse er tilgjengelig nå

Ny trailer gir en smakebit av hva som venter i The Champions' Ballad.

Den andre av to utvidelser inkludert i The Legend of Zelda: Breath of the Wilds sesongpass lanseres i dag – 8. desember – for både Nintendo Wii U og Switch. Nintendo overrasket med lanseringsdatoen fra scenen under nattens The Game Awards-show.

Zelda er også med i den nye historieutvidelsen.
Nintendo/YouTube

Utvidelsen – kalt The Champions' Ballad – tar for seg mer av bakrunnhistorien til Breath of the Wild, med fokus på de fire mestrene Revali, Mipha, Daruk og Urbosa. Vi får også lære mer om prinsesse Zelda, men det er stadig Link som er protagonisten.

I forbindelse med kunngjøringen slapp Nintendo også en lanseringstrailer for pakken, som du kan se over. Denne byr på en smakebit av utvidelsens tilsynelatende omfattende innhold, og gir i tillegg et glimt av Links nyeste fremkomstmiddel; en motorsykkel.

Spillere som vil bryne seg på Breath of the Wilds nyeste eventyr er nødt til å ha sesongpasset, da The Champions' Ballad ikke selges separat. Passet koster 160 kroner i Nintendos eShop, og inkluderer de nye modusene og funksjonene lansert med The Master Trials-pakken i sommer.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble lansert i mars i år, samtidig med Nintendo Switch. Spillet ble stort sett godt mottatt av både fans og kritikere, men vår anmelder lot seg ikke helt overbevise.

Siste fra forsiden