The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Mii

Noen av figurene i Breath of the Wild er visstnok bare «avanserte» Mii-figurer

Med modding kan man slenge inn sin egen Mii i spillet.

Nintendo

Figurene du støter på i The Legend of Zelda: Breath of the Wild er visstnok bare fancy Mii-varianter. Det hevder selvutnevnt Mii-ekspert «HEYimHeroic» på Twitter.

Basert på omfattende graving i spillfilene viserer det seg at Breath of the Wilds datastyrte figurer – såkalte NPC-er – er bygget på nesten akkurat samme måte som Nintendo-avatarene fra Wii U og 3DS.

– De bruker en utviklet versjon av Mii-figurene, som spillets filer kaller «UMii»-er. UMii-er har nesten akkurat det samme rammeverket som Mii-er fra Wii U og 3DS, med noen små forskjeller her og der – som for eksempel at føflekker ikke lenger støttes, forklarer «HEYimHeroic» på Reddit.

Det påpekes videre at noen Mii-frisyrer ikke støttes, mens spesielle figurer – som Link og Zelda – ikke er bygget på Mii-modellen, og har sin egen løsning.

Sleng inn egne Mii-figurer

Den ferske oppdagelsen åpner for helt nye tilpasningsmuligheter i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. «HEYimHeroic» har allerede puslet med konseptet, og har greid å importere ulike Mii-figurer til spillet.

Bildet fra Twitter-posten over viser blant annet hvordan Barrett fra Super Smash Bros. Ultimate, Matt fra Wii Sports og en egenprodusert Mii ser ut i Breath of the Wild. Akkurat hvordan prosessen fungerer har modderen enda ikke avslørt, men flere detaljer skal visstnok avsløres etter hvert.

Nintendo jobber fortsatt med en direkte oppfølger til Breath of the Wild. Når vi får se Link og Zeldas neste eventyr er imidlertid uvisst, og utvikleren har knapt nevnt spillet siden den offisielle avdukingen i 2019.

En forløper til Breath of the Wild er ute nå.
Vår anmelder storkoste seg med Hyrule Warriors: Age of Calamity »

Siste fra forsiden