The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Forfatter brukte Zelda-oppskrift i boken sin etter et uheldig Google-søk

Nintendo

Gutten i den stripete pyjamasen-forfatter John Boyne lanserte en ny roman i sommer, kalt A Traveler at the Gates of Wisdom. Boken beskrives som en seriøs affære satt i den virkelige verden – noe som gjorde det veldig rart at det plutselig dukker opp ord og uttrykk fra The Legend of Zelda.

Den besynderlige oppdagelsen ble opprinnelig delt på Reddit og deretter fanget opp av forfatter Dana Schwartz og delt på Twitter. Avsnittet det er snakk om handler om farging av klær, og på listen over ingredienser finner vi ting som «lizalfos»-haler og «Hylian shrooms».

Som Schwartz påpeker er lizalfos-haler og keese-vinger blant ingrediensene til den første oppskriften som dukker opp når man søker på rødfarging av klær. Problemet er bare at oppskriften er tatt fra en guide til The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Det tok ikke lang tid før Boyne selv ble gjort oppmerksom på blemma. Via Twitter forteller forfatteren at han ikke husker hvor oppskriften kom fra, men innrømmer at det nok stammer fra et Google-søk som gikk litt fort i svingene. Det at ingen merket noe før boken ble publisert tyder også på at Boyne ikke har mange Nintendo-fans rundt seg.

Likevel virker han å se det morsomme i saken, og hinter om et anerkjennende vink til Zelda når paperback-versjonen av boken skal trykkes opp.

LES OGSÅ: Nå kommer oppfølgeren til Breath of the Wild »

Siste fra forsiden