The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Breath of the Wild 2 kan komme allerede neste år

Oppfølgeren til Nintendos ekstremt suksessrike The Legend of Zelda: Breath of the Wild ser nå ut til å komme tidligere enn hva mange nok hadde ventet, vel å merke om man velger å feste lit til de seneste ryktene.

Blant andre nettstedet WCCFTech melder nå at Sabi – som har godt fartstid med rykter om spill – har røpet at Breath of the Wild 2 skal komme på markedet allerede i 2020.

Selv om dette altså ikke kan bekreftes fra offisielt hold skriver Sabi i en Twitter-melding at en 2020-lansering ikke er spekulasjoner, men derimot den nåværende planen.

Kunngjort på E3

Denne krabaten vil dukke opp i Breath of the Wild-oppfølgeren. Skjermbildet er hentet fra teaseren.
Nintendo

Sabi har et relativt godt renomme som kilde, og var for eksempel blant dem som var først ute med å gi oss den riktige tittelen til det nye rollespillet fra FromSoftware og Game of Thrones-forfatteren, før den ble offisielt kunngjort.

Oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble kunngjort av Nintendo under årets E3-messe, sammen med en kort teaser som hinter om et vesentlig mørkere eventyr denne gangen.

Teaseren viser oss Link og Zelda som er på ferd ned i en dyster grotte opplyst av et grønt lys og tilsynelatende bebodd av en mystisk og skremmende skikkelse som ser ut til å kontrollere en farlig, rød substans.

Noe dramatisk ser også ut til å ramme selveste Hyrule Castle, men detaljene om hva det hele skal dreie seg om forblir høyst uklare.

Les også: Zelda-fans er lite imponerte over kinesisk Breath of the Wild-etterligning »

Siste fra forsiden