E3 2019 - Breath of the Wild oppfølger

Nå kommer oppfølgeren til Breath of the Wild

Nintendo avduket et nytt eventyr med Link og Zelda.

Nintendo avsluttet årets E3 Direct-sending med et brak, da utvikleren kunngjorde en oppfølger til The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Hvem eller hva er dette?
Nintendo

Basert på den korte teaseren vi fikk, ser dette ut som et svært mørkt eventyr. Vi treffer på Link og Zelda som er på ferd ned i en dyster grotte, som stadig fylles av et mystisk grønt lys, men også en mørkere rød guffe.

Det hele flyter ut fra en ukjent skikkelse som befinner seg på bunn av grotten. Hvem eller hva det er kan vi bare spekulere i, men vi får også se en skapning, tilsynelatende ikledd diverse Gerudo-effekter, som definitivt er ute etter å lage trøbbel.

Oppe på overflaten skjer det også ting, og det ellers så fredelige Hyrule ser ut til å gå mot en forvandling for det verre. Når vi får vite mer er uvisst, og annet enn at spillet er under utvikling har ikke Nintendo sagt noe om et mulig lanseringsvindu.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (midlertidig tittel) utvikles for Nintendo Switch. Spørsmålet er om dette er spillet som Monolith Soft hyret inn til tidligere i år. De har nemlig tidligere bidratt til andre Zelda-spill, inkludert Breath of the Wild.

Vi fikk også se med av The Legend of Zelda: Link's Awakening, og en slippdato »

Les flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden