Buzz-konkurrent til 360

Sonys spørrespill Buzz får en konkurrent til Xbox 360, med Scene It? Lights, Camera, Action.

Om det er én ting Sony har vært flinke til i de siste årene, så er det å tilby Playstation-eiere massevis av festspill. Et av spillene de har hatt stor suksess med er Buzz, et spørrespill som selges med egne spesialdesignede kontrollere.

Slik ser kontrolleren ut

Nå svarer Microsoft, med en Xbox 360-versjon av det populære spillet Scene It?. Som Buzz kommer Scene It? med unike kontrollere. Disse har fargede knapper som brukes til å avgi svar og en stor knapp for å signalisere at du vil svare (omtrent som Sonys Buzz-kontrollere, altså).

Det første spillet i Scene It?-serien heter Lights, Camera, Action, og kommer med fire kontrollere og over 1800 spørsmål basert på bilder, lyd og filmklipp. I tillegg loves vi nedlastbart innhold etter lansering, slik at spillet holder seg friskt.

Nettstedet Eurogamer forteller at Xbox 360-versjonen får fem nye typer oppgaver, inkludert Credit Roll (hvor du må gjette navnet på en film basert på en liste over medvirkende skuespillere), Child's Play (hvor du får en barnetegning av en scene) og Quotables (hvor du må fullføre en kjent setning fra en populær film).

Scene It? Lights, Camera, Action skal lanseres ved juletider.

Siste fra forsiden