Demo: Virtual City

Byen er din

Nok en bysimulator, og du kan teste den.

G5 Entertainment har akkurat sluppet bybyggerspillet Virtual City, og samtidig lagt ut en demo av spillet. Her får vi (som i som mange andre spill i sjangeren) prøve oss som borgemester og arkitekt for en rekke byer. Det loves et spill som er lett å sette seg inn i for ferske spillere, men samtidig dypt nok til å underholde mer erfarne simulatorfans.

Et usedvanlig ambisiøst tettsted

Virtual City byr på 18 forskjellige scenarioer og femti brett lagt til de amerikanske statene Colorado, California, Michigan, Montana og New York. I tillegg får vi fem sandkassekart hvor vi fritt kan utvikle byer etter eget hode.

Målet er selvsagt å konstruere velfungerende byer med god økonomi og en lykkelig befolkning. Du har ansvaret for at ting fungerer som de skal, og må ta deg av alt fra søppeltømming og underholdning til helse og infrastruktur. Produksjon og eksport er også viktige områder som trenger din veileding, men du må også passe på at det ikke skjer på bekostning av miljøet.

Demoen lar deg leke borgemester i en time, og hvis du liker det du ser kan fullversjonen kjøpes for rundt hundrelappen. Begge versjonene finner du på G5 Entertainment-hjemmesiden.

Siste fra forsiden