Call of Duty: Black Ops 4 krever diger oppdatering før du kan spille

50 GB må lastes ned på dag én.

Activision

Call of Duty: Black Ops 4 lanseres om bare to dager – 12. oktober – men før man kan ta fatt på opplevelsen må de som kjøper den fysiske versjonen av spillet laste ned en såkalt «day one patch». Slike innledende oppdateringer har blitt svært vanlige, spesielt for nettbaserte spill, men Black Ops 4 skiller seg ut ved å kreve en nedlasting på hele 50 gigabyte før man kan spille.

Før du kan spille Call of Duty: Black Ops 4 må du laste ned en svær oppdatering.
Activision

Det er Activision som har avslørt omfanget av oppdateringen, via sine nettsider. Selve spillet vil totalt ta omtrent 55 GB med plass, men for PlayStation 4-eiere anbefaler utgiveren at man har så mye som 112 GB med ledig plass for å sikre «en optimal nedlastingsopplevelse».

Spill Blackout mens du venter

Ifølge Activision må oppdateringen være fullstendig lastet ned og innstallert før man får tilgang på flerspillerdelen, zombiemodusen og Specialist Headquarters – veiledningsoppdragene for spillets ulike figurer.

Battle royale-modusen Blackout er riktignok tilgjengelig så snart 30 prosent eller mellom 16 og 20 GB av nedlastingen er fullført. Dermed har man i det minste noe å finne på mens man venter på resten av spillet.

De som har kjøpt den digitale utgaven av Black Ops 4, enten på konsoll eller PC, kan forvente en nedlasting på rundt 55 GB.

For å la spillere komme seg raskere inn i kampene, har enkelte forhandlere valgt å slippe spillet allerede den 11. oktober. Gamer.no anbefaler at de som har forhåndsbestilt Call of Duty: Black Ops 4 tar kontakt med butikken der de kjøpte spillet, for å høre når det kan plukkes opp.

Les også: Blackout har potensial til å slå Fortnite og PUBG langt ned i støvlene »
Les også: Når Call of Duty prøver å være Overwatch »

Siste fra forsiden