Forbedret Resident Evil 5 til PC

Capcom røper datoer

Capcom har fortalt om fremtidsplanene på PC.

Japanske Capcom har kunngjort at de vil slippe en PC-versjon av Resident Evil 5 senere i år. Som konsollversjonene er Resident Evil 5 et tredjepersons actionspill der du sendes til Afrika for å drepe zombier sammen med din kvinnelige kompanjong.

PC-versjonen kommer med støtte for høyere oppløsninger, samt mulighet for å bruke 3D-systemet GeForce 3D Vision. Du kan velge om du vil spille med håndkontroller eller mus og tastatur, men Capcom anbefaler håndkontroller. Onlinespilling er selvsagt også inkludert.

I tillegg til å kunngjøre PC-utgaven av Resident Evil 5 har Capcom fortalt når de planlegger å lansere Bionic Commando og Street Fighter IV for PC. Street Fighter IV kommer 3. juli, mens Bionic Commando kommer senere samme måned (noen eksakt dato ser ikke ut til å være kunngjort).

Som Resident Evil 5 støttes både mus og tastatur i begge spillene, og de kan også spilles i høyere oppløsninger enn konsollversjonene kunne. Dessuten kommer Street Fighter IV med tre nye grafikkshadere, som forandrer den visuelle stilen om du ønsker det.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden