Chivalry: Medieval Warfares åndelige oppfølger var gratis, men bare for en dag

Oppdatert: Tilbudet er over.

Torn Banner Studios

Mirage: Arcane Warfare – den åndelige oppfølgeren til Chivalry: Medieval Warfare – er gratis på Steam akkurat nå. Tilbudet gjelder riktignok kun i en svært kort periode, og etter klokken 19:00 på torsdag går prisen opp igjen.

Mirage: Arcane Warfare bygger på den samme oppskriften som Chivalry: Medieval Warfare.
Torn Banner Studios

Vil du ha et eksemplar trenger du kun besøke spillets Steam-side, og trykke på «Installer spill»-knappen. Deretter får du beholde det til Dovre faller.

For interesserte spillere som ikke rekker fristen, opplyser utvikler Torn Banner Studios om at man fortsatt kan få Mirage til redusert pris. Når gratistilbudet er over vil spillet kun koste 70 kroner – ned fra originalprisen på 200 kroner.

Har ikke solgt nok

I likhet med Chivalry byr Mirage: Arcane Warfare på flerspillerkamper i førsteperson, med magi lagt til for litt ekstra spenning. Spillet ble lansert 23. mai 2017, men i motsetning til sin åndelige forgjenger oppnådde det ikke helt den samme suksessen, noe Torn Banner er dønn ærlig om:

– Lanseringssalgene av Mirage var dårlige. Det var kjipt, og vi vet det. Selskapet vårt har det fint, og vi kan fortsette å lage kule spill i fremtiden, forsikrer teamet på Steam.

Se lanseringstraileren for Mirage: Arcane Warfare. (Video: Torn Banner Studios)

Målet nå er at flere skal få øynene opp for spillet:

– Mest av alt er vi skuffet på vegne av spillerne som støttet oss og kjøpte Mirage, men som har slitt med å finne andre å spille mot. Vi vil bare at folk skal oppleve spillet vi brukte flere år på å lage. Vi tror at Mirage kan finne et større publikum, og derfor kjører vi hardt for å få spillet ut i flere hender.

For de som allerede har prøvd spillet og lagt det fra seg, lokker utvikleren med diverse nytt innhold. Blant annet venter nye brett, flere egenskaper, ferske funksjoner og bedre tilpasning av spillets klassesystem.

Gratistilbud løfter gjerne populariteten til spill.
Overgangen til «free to play» sendte Evolves spillertall til værs »

Siste fra forsiden