Conan Exiles kommer til Xbox One i august

Funcom annonserte også en gratis utvidelse til overlevelsesspillet.

Conan Exiles ankommer Xbox Ones Game Preview-program den 16. august, forteller Funcom i en pressemelding. Overlevelsesspillet har vært i Early Access på Steam siden januar i år, og nå skal konsollspillere også få bli med på moroa.

Klatring er en ganske fersk funksjon i Conan Exiles.
Funcom

Den norske utvikleren stoppet imidlertid ikke der, men annonserte samtidig en ny gratis ekspansjon til spillet. Utvidelsen kommer samme dag som Xbox One-versjonen – altså 16. august – for både PC og konsoll:

– Ved å slippe gratisutvidelsen på PC og Xbox One samtidig med Xbox One Game Preview-lanseringen, gir vi spillere på begge plattformer en ny opplevelse som utvider Conan Exiles-verdenen med omtrent 50 prosent og byr på helt nye områder, monstre, bygninger, spillfunksjoner og mer, forteller Funcom-topp Lawrence Poe.

Utvidelsen – som foreløpig ikke har fått et navn – tar spillere med fra ørkenen til det iskalde nord. Stort mer har ikke utvikleren avslørt, men traileren over gir et lite glimt av hva vi kan vente oss.

Conan Exiles skal etter planen ta steget ut av Early Access i begynnelsen av 2018, og blir da tilgjengelig på PC, Xbox One og PlayStation 4.

Vi prøvde Conan Exiles tidligere i år.
Les sniktitten på det spennende overlevelsesspillet her »

Siste fra forsiden