Corruption 2029

Corruption 2029 er et nytt strategispill fra Mutant Year Zero-studioet

Lanseres allerede neste uke.

Etter en vellykket lansering av Mutant Year Zero: Road to Eden, har utvikler The Bearded Ladies avduket sitt neste prosjekt. Corruption 2029 – som det skal hete – blir nok et taktisk strategispill, og det skal slippes allerede 17. februar.

Taktikk og supersoldater

Corruption 2029 er satt til en dystopisk hverdag, i et land kalt New America. Her får spillere styre en gruppe med soldater, som får i oppgave å finne ut hva som forårsaker alt av død og elendighet i verdenen.

Basert på spillets første trailer – som du ser over – er det flere likheter mellom dette prosjektet og Mutant Year Zero. Spillere sender ut figurene sine på et brett, gir dem ordre og bruker skytevåpen og taktiske evner for å eliminere all motstand gjennom turbasert kamp.

De muterte dyrene fra utviklerens forrige spill er riktignok erstattet med supersoldater som nærmest er mer maskin enn mennesker. Hver av soldatene har forskjellige evner og utstyr, noe man blir nødt til å kombinere og bruke til sin fordel.

Ifølge The Bearded Ladies skal Corruption 2029 by på en solid utfordring, også for de med mye erfaring fra strategispill som dette. Hvorvidt teamet treffer med den vurderingen får vi altså se til neste uke. Spillet slippes via Epic Games Store, og koster 20 Euro.

Vi like Mutant Year Zero: Road to Eden svært godt.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden