CrossfireX

CrossfireX-trailer gir et glimt av det populære skytespillets konsollversjon

Kommer gratis til Xbox One neste år.

På årets E3 avslørte Microsoft at Crossfire, et av verdens mest populære førstepersonsskytere for PC, er på vei til vesten for første gang. Spillet kommer til Xbox One under navnet CrossfireX, og nylig fikk vi se litt mer av hva det har å by på.

CrossfireX. (Video: Xbox)

En presentasjon fra forrige ukes XO19-messe viste hvordan spillet snekres sammen av tre forskjellige team. Originalspillets utvikler, Smilegate Entertainment, står for hovedingredienser som skytemekanikk og ulike moduser. Her venter tradisjonelle flerspillerkamper, men også nye trender som battle royale.

Max Payne- og Control-skaper Remedy Entertainment har fått jobben med å lage enspillerkampanjen. Denne skal bringe spillets univers til live gjennom en narrativ opplevelse, som inkluderer en global konflikt av noe slag. Til slutt har vi Xbox-gjengen, som sørger for at veien fra PC til konsoll går greit.

Videre delte Microsoft en smakebit på selve spillingen, med en trailer som du kan se øverst i artikkelen. Tilsynelatende er opplevelsen tungt inspirert av Counter-Strike, akkurat som i det opprinnelige Crossfire. Det visuelle lener seg riktignok mer mot Call of Duty, med større eksplosjoner og et bredere fargespekter.

CrossfireX kommer etter planen en gang i 2020, men utover det har vi ikke fått noen eksakt dato. Microsoft lover imidlertid å dele flere detaljer etter hvert som det nærmer seg lansering.

Les også: League of Legends-skaperen jobber med taktisk førstepersonsskyter »

Siste fra forsiden