Crysis Warhead bekreftet

Nytt spill, ny historie

Det er nå klart at det jobbes med et nytt Crysis-prosjekt.

Tyske Crytek sikret seg tidligere i år en rekke varemerker for mulige Crysis-produkter. Det ble spekulert at de jobbet med noe som kalles Crysis Warzone basert på et angivelig nettsideoppkjøp, men nå har Crysis-utgiver Electronic Arts bekreftet at et av de andre varemerkene blir Cryteks neste prosjekt.

Crysis Warhead er et helt nytt spill med en ny helt og historie. Hovedpersonen denne gangen er en av medsoldatene dine fra Crysis, sersjant Michael «Psycho» Sykes, og handlingen foregår parallelt med historien i det første spillet. Sersjant Sykes skal være mer aggressiv og pågående en hovedpersonen i Crysis, men har de samme nano-kreftene.

– Med Warhead vil vi forbedre våre fortellerteknikker og få mer ut av spillet, men vi vil også leverer mer av den slående grafikken og innlevelsen alle elsket i Crysis, forteller Crytek-sjef Cevat Yerli i en pressemelding.

I tillegg til den nye enspillerkampanjen skal Crysis Warhead også få nytt flerspillerinnhold, og vi loves også nye våpen. Som med våpnene i det første Crysis kan man oppgradere og justere dem etter behov. I tillegg blir det nye kjøretøy vi kan boltre oss med.

Crysis Warhead er forøvrig det første spillet som blir utviklet av Cryteks Budapest-studio, og kjører på en oppgradert versjon av Cryteks imponerende Cryengine 2-motor. Spillet er foreløpig eksklusivt til PC.

Dette er foreløpig alt Crytek og EA vil si om Crysis Warhead, men det skal slippes mer informasjon i løpet av sommeren.

Siste fra forsiden