Hunt: Showdown

Cryteks overlevelsesspill Hunt: Showdown slippes snart til PlayStation 4

Og krysspilling på tvers av konsollene er også på vei.

Skjermbilde fra Hunt: Showdown.
Crytek

I en pressemelding forteller Crytek at overlevelsesspillet Hunt: Showdown omsider skal slippes til PlayStation 4. Det skal skje den 18. februar i år.

I tillegg kan utvikleren røpe at spillet får en rekke nye oppdateringer utover nyåret som byr på en god del viktige og store nyheter.

Blant det vi kan vente oss er støtte for krysspilling på tvers av Xbox One og PlayStation 4, «live events» og et splitter nytt kart å boltre seg på.

Overlevelse i sumpen

Først skal Crytek slippe en 1.2-oppdatering som blant annet vil by på vilkårlige lag på tre spillere, en avansert opplæringsmodus, nye Legendary Hunters, samt nytt utstyr og nye våpen. Det kommer også en bunte fikser og optimaliseringer.

Skjermbilde fra Hunt: Showdown.
Crytek

Hunt: Showdown ble først lansert til PC i august i fjor og kom ut til Xbox One måneden etter. Spillet er et førstepersons skytespill i overlevelsessjangeren med Battle Royale-elementer og utspiller seg i sumpen i de amerikanske sørstatene på 1800-tallet.

Spillet går i hovedsak ut på å konkurrere mot andre spillere om å nedlegge farlige monstre og blander «player vs player»-elementer med «player vs environment»-elementer.

Gamer.no har ikke anmeldt spillet, men tok en titt på spillets Early Access-utgave i 2018 og satt igjen med et positivt inntrykk.

– Kombinasjonen av jakten på spillere og Lovecraft-monstre er med på å gjøre opplevelsen til noe som virker nytt, interessant. Cryteks store fokus på lyd som verktøy for å spore opp de andre spillerne og skapningene er også noe jeg vil se mer av i andre skytespill, skrev vår utsendte den gang.

Les også: Crytek saksøker Star Citizen-utvikleren »

Siste fra forsiden