Podkast

DoubleJump, episode 94

Cuphead og drapstrusler i spillindustrien

Black Desert Online, Cuphead og Forza Motorsport 7 er noen av spillene gjengen diskuterer i ukens episode.

Studio MDHR

Gøran er tilbake med inntrykk fra Cuphead, som har imponert han med sin gjennomførte stil og variasjon. Marius synes ikke Black Desert Online er et bra spill, og Håvard venter spent på FIFA 18. Det blir også snakk om Forza Motorsport 7, samt en lengre diskusjon rundt spillere som drapstruer, sprer dritt og slenger med leppa, både til utviklere og andre spillere. Vi runder av med å se litt på de spillene vi gleder oss mest til i oktober.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden