Cyberpunk-eventyr fra Blackwell-skaperne

Eventyrspillet Technobabylon lanseres til våren.

Wadjet Eye Games

Wadjet Eye Games er kanskje ferdige med Blackwell-serien, men de er ikke ferdige med å lage tradisjonelle, todimensjonale pek-og-klikk-eventyr.

Nå har de kommet med den offisielle annonseringen av et spill tilhengerne deres strengt tatt har vært klar over en god stund, nemlig Technobabylon.

Dyster fremtid

Presentasjon av en av de tre spillbare figurene.

Dette spillet finner sted i en dystopisk, cyberpunk-inspirert fremtid der genetisk manipulasjon er dagligdags og folk flest er hektet på noe som kalles Trance.

Handlingen følger tre personer som «er på vei til å møte skaperen sin». De følges opp av den kunstige intelligensen Central, som holder oppsyn med absolutt alt som skjer.

Spillet er et samarbeidsprosjekt mellom Wadjet Eye og uavhengige Technocrat, og noen vil kanskje huske at Technobabylon opprinnelig var navnet på en episodebasert serie med gratisspill.

Flott pikselkunst.

Skaperen James Dearden kom bare til spill nummer tre i denne serien, som nå danner grunnlaget for det kommersielle spillet.

Grafikken er det Ben Chandler som står for, og ettersom han også var hovedartisten bak det flotte Blackwell Epiphany kan vi nok se frem til mye lekker pikselkunst.

Technobabylon skal etter planen lanseres i løpet av våren, først for Windows-baserte PC-er. Versjoner for MacOS og Linux følger senere.

Eventuelt nye spillere kan lese våre anmeldelser av tidligere Wadjet Eye-utgivelser som Blackwell Epiphany, Gemini Rue og Resonance for å få en idé om hva de har i vente.

Siste fra forsiden