Da Capcom sviktet ordnet en modder opp

Lokalt samarbeid blir likevel tilgjengelig i PC-utgaven av Resident Evil: Revelations 2.

Capcom

Da Resident Evil: Revelations 2 kom ut i forrige uke ble mange skuffet over å oppdage at PC-utgaven ikke inneholdt en lokal samarbeidsmodus. Utvikleren Capcom hadde tidligere uttalt at det ville være muligheter for lokalt samarbeid, men funksjonen manglet da spillet ble lansert.

I spillets produktbeskrivelse i Steam-butikken sto lokalt samarbeid oppført som en av spillets funksjoner helt frem til utgivelsesdatoen. Capcom var raskt ute og beklaget situasjonen, men sa det var en ren feiltakelse og at funksjonen aldri var ment for spillets PC-utgave. Samtidig skulle de utforske muligheter for å inkludere funksjonen i fremtiden.

Lokalt samarbeid i neste oppdatering

Snart må du ikke lenger kjempe alene mot zombiene.

En modder tok dermed saken i egne hender, og etter kun et par dager kunne skuffede PC-spillere laste ned en modifikasjon som gjorde det mulig å spille sammen lokalt. Som svar annonserte Capcom at lokalt samarbeid likevel blir tilgjengelig gjennom spillets neste oppdatering.

Eiere av spillet kan allerede melde seg på oppdateringens betaversjon, som gir tilgang til lokalt samarbeid i spillets «Campaign»- og «Raid»-moduser. Oppdateringen krever at du har to spillkontrollere, da tastatur og mus ikke virker når du spiller sammen med en venn.

Resident Evil: Revelations 2 er et episodisk grøsserspill som fokuserer på samarbeid, enten du spiller alene eller sammen med en annen. I kampen mot zombiene styrer du to figurer, hver med sine spesielle egenskaper.

Spillet er også tilgjengelig på Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita. I motsetning til PC-utgaven beholdt imidlertid konsollutgavene den lokale samarbeidsmodusen ved lansering.

Siste fra forsiden