Konkurranse

Julekalender 2020

Dagens premie gir deg tilgang til flere av de beste PlayStation-spillene

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Et år med tilgang til PlayStation Now

Dagens premie er et årsabonnement på PlayStation Now. Streaming- og spilltjenesten lar deg få tilgang på over 800 spill fra PlayStation 2, PlayStation 3 og PlayStation 4, og det legges stadig flere spill til listen. Samtlige spill kan strømmes til PlayStation 4, PlayStation 5 og PC, men i tillegg kan du laste ned alle PlayStation 2- og PlayStation 4-spill til konsollene dersom du ønsker å spille dem lokalt. PlayStation 3-spill kan derimot kun strømmes.

Premien er levert av PlayStation.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1323 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden