Dark Messiah til 360 i 2008

Den kommende Xbox 360-versjonen av Dark Messiah of Might & Magic har blitt utsatt til neste år.

Dark Messiah of Might & Magic: Elements er en utvidet Xbox 360-versjon av det kritikerroste PC-spillet Dark Messiah of Might & Magic. Opprinnelig var planen at spillet skulle komme om ikke alt for lenge, men nå har Ubisoft i følge nettstedet Eurogamer bekreftet at lanseringen først vil finne sted til neste år.

I PC-versjonen av Dark Messiah of Might & Magic foregikk handlingen i et dystert fantasy-miljø hvor onde makter var i ferd med å påkalle en mektig demon. Spilleren måtte navigere seg gjennom en rekke spennende miljøer befolket av fæle fiender, og fikk stor frihet i forhold til hvordan han ville ta knekken på motstanderne.

I tillegg til å få mulighet til å gå i nærkamp ved hjelp av sverd, kunne han benytte seg av pil-og-bue, en rekke magiske angrep eller snike seg inn på motstanderne og hugge dem ned bakfra. Dessuten var omgivelsene fulle av ting spilleren kunne utnytte seg av, for å avlive fiendene på fantasifulle og grusomme måter.

Elements kommer med en rekke forbedringer i forhold til gameplay og design, og i tillegg får Xbox 360-spillere ta turen innom flere nye spillområder. Flerspillerdelen har også fått seg en overhaling, og på Xbox 360 får opp til ti spillere kjempe mot hverandre over nettet.

Siste fra forsiden