Dato for Halo 3-betatesten

Nå er det klart hvilken dag du må krysse av på kalenderen om du gleder deg til Halo 3-betatesten.

Microsoft har kunngjort at flerspillerbetatesten av Halo 3 vil settes i gang 16. mai. Dermed vil alle de som har vunnet eller skaffet betatilgang på spillet (blant annet ved å kjøpe det fabelaktige Crackdown) kunne teste hvordan Master Chiefs neste eventyr tar seg ut over Xbox Live. Betatesten vil avsluttes 6. juni, så det blir kun mulighet for litt under en måneds spilling.

Flerspilleraction i mai

Den kommende Halo 3-testen inneholder tre ulike kart, Snowbound, High Ground og Valhalla. I følge Microsoft representerer disse en blanding av store og middels omgivelser. Spillerne får bruke en rekke av spillets kjøretøyer, slik som den nye Mongoose (en heftig ATR), og bruke både nye og gamle våpen (slik som Brute Spiker, Spartan Laser og Spike Grenades).

Halo 3 blir det siste og avsluttende kapittelet i Halo-trilogien, og kommer til Xbox 360 til høsten. Master Chief er tilbake på jorden der de uvennlige Covenant nå har tatt fullstendig over. Cortana er et annet sted i galaksen, og for første gang er de to ikke sammen i krigen mot den utenomjordiske fienden.

Siste fra forsiden