Datoen er satt for Dark Souls IIIs avsluttende kapittel

Innholdspakken The Ringed City slippes i mars.

From Software og Bandai Namco Entertainment har trukket sløret av den neste utvidelsen for Dark Souls III, kalt The Ringed City. Innholdspakken lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 28. mars i år, og kan enten kjøpes separat eller via spillets sesongpass.

Dark Souls III: The Ringed City introduserer et nytt område.
Bandai Namco Entertainment

I The Ringed City venter flere vanskelige kamper, nye våpen og rustninger og et helt nytt område: En fersk trailer for utvidelsen – som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen – gir en liten smakebit på hva spillere har å se frem til.

Dark Souls' avsluttende kapittel

Den kommende utvidelsen byr selvfølgelig også på nye monstre å beseire.
Bandai Namco Entertainment

The Ringed City er den andre og siste utvidelsen til Dark Souls III, det avsluttende kapittelet i From Softwares storslåtte rollespillserie. Med de beste elementene fra sine forgjengere og mange spennende nyheter, fikk spillet mye skryt av vår egen Mikkjell Lønning da det ble lansert i fjor.

Rollespillet fikk sin første utvidelse – Ashes of Ariandel – mot slutten av 2016, som introduserte nye utfordringer og en utvidet flerspillerdel. Sistnevnte ble godt mottatt, men Lønning savnet mer fokus på historiedelen i sin omtale:

– Jeg sliter med å forstå hvorfor [From Software] ikke la mer arbeid i enspillerdelen, da et lignende flerspillersystem kom i grunnspillet i Dark Souls II. De fleste bryr seg mer om historiedelen enn flerspillerdelen, så det er merkelig at From har valgt å satse på noe vi forventet ville komme sammen med grunnspillet, skrev han.

Dark Souls kommer kanskje til Nintendo Switch.
From Software skal allerede ha portert spillet til den kommende konsollen »

Siste fra forsiden