Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 22

De beste spillene som ble inspirert av Blade Runner

Rad Crew boltrer seg i cyberpunk denne uken.

Rad Crew denne uken går full cyberpunk! Vi snakker om de fem beste spillene som tydelig henter inspirasjon fra 1982-mesterverket Blade Runner. Ingen spesiell grunn, vi bare liker cyberpunk.

I tillegg har Jostein beveget seg nervøst ut på The Midnight Stage, i rytmespillet Persona 4: Dancing All Night. Er det et bra gjensyn med gjengen fra Persona 4? Are på sin side har begynt på det helsprø Just Cause 3, mens Stian har fullført Rise of the Tomb Raider. Litt mer Assassin’s Creed Syndicate blir det også snakk om, der Inger Lise er klar til å gi sin endelige dom over spillet.

Til slutt hører vi fra lytterne i Ukens Spørsmål-spalten, der de denne gangen forteller oss om det første spillet de kjøpte for egne penger.


Rad Crew - sesong 10, episode 22

Ukens meny:

  • (09:00 - 28:52) Topp 5 spill inspirert av Blade Runner
  • (28:52 - 47:35) Nyheter
  • (47:35 - 1:16:00) Persona 4, Just Cause 3, Tomb Raider
  • (1:16:00 - slutt) Hva var det første spillet du kjøpte for egne penger?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 26. november
Rad Crew, 19. november

Rad Crew, 12. november

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden