Podkast

Rad Crew – Sesong 8, episode 19

De beste Star Wars-spillene

Rad Crew ser på gode spill basert på den originale Star Wars-trilogien.

Vi kunne ikke la være å snakke om Star Wars i ukens podkast. Traileren til den nye filmen er ute, og vi er allerede ganske hypa til tross for at det er over ett år til filmen kommer ut.

Et av de aller beste Star Wars-spillene.

Derfor prøver vi å få tiden til å gå litt fortere med en Topp 5-liste over de beste Star Wars-spillene basert på originaltrilogien fra 1977-1983. Ingen «prequels» tillatt!

Etter vi blir ferdig med den nerdingen blir det enda litt mer nerding, denne gangen om Tales from the Borderlands og Pokémon Alpha Sapphire. Jostein har spilt begge.

Til slutt snakka vi litt om den kommende fredagens «The Game Awards» som er arvtageren etter «Video Game Awards» fra Spike TV. Seremonien har høstet kritikk for sitt kjendisfokus og blitt anklaget for å ikke egentlig handle om spill, men i år er det lovet bedring.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Til slutt hører vi fra lytterne om hva som har skuffet dem i 2014. Og en heldig lytter vinner TIE Fighter fra GOG.com. I studio denne gang sitter Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad. Her er menyen:

Tales from the Borderlands.

Vi er ganske spent på å se resultatet, for det er jo kult hvis dataspill kan få sin egen Oscar-seremoni!

I studio sitter Stian Askeland og Jostein Hakestad, og her er dagens meny:

      • 4:30 – Topp 5 Star Wars-spill basert på originaltrilogien
      • 33:00 – Tales from the Borderlands og Pokemon Alpha Sapphire
      • 1:06:00 – The Game Awards-nominasjonene

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 27. november
Rad Crew, 20. november
Rad Crew, 13. novmeber

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden