De brukte fem og en halv time på å fullføre Destiny 2s første raid

The Legend Himself-klanen ble de første til å beseire Leviathan.

Bungie

Onsdag klokken 19:00 troppet ivrige Destiny 2-spillere opp for å bryne seg på spillets første «raid», Leviathan. Som med forgjengerens fire store flerspillerutfordringer var det knyttet en del spenning til hvor lang tid det ville ta noen å knekke koden og fullføre raidet.

Om lag fem timer og 30 minutter etter oppstart kunne teamet The Legend Himself smykke seg med å være de første som greide Leviathan. Du kan se de siste få øyeblikkene av den intense spilløkten nedenfor. Er du var for spoilere bør du selvsagt ligge unna.

Om navnet lyder kjent er ikke det så rart. The Legend Himself var klanen som nesten greide å sikre seg tilsvarende medalje i Wrath of the Machine-raidet i Destiny i 2016. Da ble de dog slått på målstreken av Die Busfahrer.

Som en følge av at raidet ble gjennomført, har utvikler Bungie sluppet et nytt flerspillerkart til Crucible-modusen som heter Emperor's Respite. Faktisk satt Bungie-teamet og så på bragden da det skjedde, noe du kan bevitne i en Twitter-melding som ble lagt ut like etterpå.

Vår anmeldelse

Destiny 2 ble lansert til Xbox One og PlayStation 4 den 6. september, mens en PC-utgave skal slippes 24. oktober. Vår anmelder har nispilt siden slipp, og var endelig klar med sin vurdering i dag. Han hadde mye fint å si om spillet, men gikk ikke i fistel av begeistring.

– Til tross for alt det nye føles Destiny 2 fortsatt ut som en potensiell utvidelse til det første spillet grunnet de svært mange likhetene. Til slutt får man ta det gode med det vonde, og jeg må si helhetsopplevelsen for det meste er positiv. Destiny 2 er morsomt, irriterende, avhengighetsskapende og fartsfylt, og jeg håper Bungie vil forbedre modellen ytterligere i månedene og årene som kommer, konkluderte Andreas Bjørnbekk i sin anmeldelse.

Dette er kanskje hakket mer imponerende likevel:
Her runder de Destinys vanskeligste raid uten skytevåpen »

Siste fra forsiden