Her runder de Destinys vanskeligste raid uten skytevåpen

Bragden ble gjort på 50 minutter.

Imponerende!
Skjermdump av video

Har du brynt deg på Destinys nyeste raid, The Crota's End, som ble lansert i forbindelse med utvidelsen The Dark Below, vet du at det ikke er barnemat. Faktisk vil nok mange hevde at sluttinnholdsbiten er det vanskeligste man finner i skytespillet akkurat nå. Med det i tankene er det særs imponerende at gjengen «Rob280», «Im Zerkky», «Unbridled Hate», «purityGOON», «AFC xp», «VirtualxMayhem» og «Tackhammer» nylig pløyde gjennom raidet med å kun dælje seg frem.

Bortsett fra ett skudd som gikk av om lag 16 minutter inn i videoen, greide de desk på overraskende vis å holde det til håndgemeng gjennom de 50 minuttene det tok å fullføre raidet. Riktig nok ble det gjort på normal vanskelighetsgrad. Du kan se alle de tre klippene nederst i artikkelen.

For å greie bragden spilte alle som Titans, og tok i bruk flashbang-granater og skjoldferdigheten Ward of Dawn. I klippene hører hvordan gjengen blir overrasket ovr hvor langt de klarer å komme seg, og hvordan stemningen øker i takt med klokka.

Lunken kritikk, gode salgstall

Destiny ble sluppet til Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One og PlayStation 4 9. september i fjor . Vi i Gamer.no vet at en god del hardbarkede spillere koser seg stort med spillet, selv om vår anmelder og andre pekte på en hel del svakheter i sine omtaler.

Den lunkne omtalen har ikke stoppet spillet fra å slå an. Ifølge selskapet har spillet satt noen heftige rekorder: den største lanseringen for en ny serie i spillhistorien, samt blant de ti største spillanseringene noensinne. Med sine 9,5 millioner registrerte spillere er det heller ingen fare for at entusiasmen dør ut med det første.

Skytetoget har ikke stoppet for Bungie og Activision ennå:
Destiny-oppfølgeren er allerede under utvikling »

Video av at gjengen greier raidet.

Siste fra forsiden