Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 12

De fem beste øyeblikkene fra Uncharted-serien

Rad Crew har også slått av en prat med Nolan North.

Velkommen til en ny episode av Rad Crew. Denne gangen har vi Uncharted-feber! Uncharted: The Nathan Drake Collection til PS4 er rett rundt hjørnet og derfor oppsummerer vi de fem beste øyeblikkene i de tre første spillene.

North i Norge

Uncharted 3: Drake's Deception er et av spillene i samlepakken.

Utrolig nok har vi også fått tid til en prat med stemmeskuespiller Nolan North som var i Norge for å promotere pakka. Hør hvordan han fikk en cameo-rolle i Star Trek: Into Darkness, og hvordan det er å være Nathan Drake.

Marie og Jostein har spilt Destiny: The Taken King og prøver å besvare spørsmålet «har Destiny blitt bedre?», og også på om du egentlig bør kjøpe The Taken King.

Til slutt fikk vi svar fra lytterne. Vi hadde nemlig spurt dem om hva de mener er fremtiden for Virtual Reality – om de mener det har en fremtid i det hele tatt.


Rad Crew - sesong 10, episode 12

Ukens meny:

(03:45 - 17:00) Topp 5 beste Uncharted-øyeblikk
(17:00 - 26:30) Nyheter
(26:30 - 40:16) Leirbål-prat med Nolan North
(40:16 - 1:14:00) Destiny - har det blitt bedre? Pluss: Super Mario Maker
(1:14:00 - slutt) Ukens spørsmål: Hvilken fremtid har VR?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 17. september
Rad Crew, 10. september

Rad Crew, 3. september

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Destiny

Siste fra forsiden