De første Sonic Boom-spillene ble skjelt ut – nå skal de prøve på nytt

Et nytt Sonic-spill er på vei.

SEGA

Sonic er uten tvil en bauta i spillhistorien, men hans to siste spill, Sonic Boom: Rise of Lyric til Wii u og Sonic Boom: Shattered Crystal til 3DS har fått heller lunken mottagelse.

Til tross for både publikums og anmelderes misnøye har Sanzuro Games fått i oppdrag å lage et nytt Sonic Boom-spill. Dette har fått undertittelen Fire and Ice og skal etter planen komme til Nintendo 3DS i løpet av vinteren.

Leker med ild

Annonseringstrailer

Som spillets undertittel antyder kommer spillets mekanikker til å bli påvirket av ild og flammer. Ut fra annonseringstraileren kan det se ut som Sonic får krefter til å fryse vann, og flammer til å smelte is.

Spillet vil også ha fire spillbare figurer i tillegg til Sonic: Tails, Knuckles, Amy og grevlingen Sticks fra Sonic Boom-serien. Alle har unike egenskaper som kommer godt med når Dr. Eggman og den nye skurken D-Fekt skal bekjempes.

Sonic kan skli på hjemmelaget is.

I en pressemelding fra Nintendo står det også at omgivelser, historie og hendelser i spillet vil være kjent for tilhengere av Sonic Boom-universet. I den samme pressemeldingen lokkes det også med muligheten til å rase gjennom brettene i full fart eller ta det rolig og utforske hver krok.

Så gjenstår det å se om dette spillet blir bedre mottatt enn de to forrige.

Retro Crew diskuterte senest i februar hvorvidt Sonic CD har holdt seg eller ei. Hør podcasten her. Tidligere har de snakket om sine favorittspill med Sonic i hovedrollen.

Sonic Lost World fikk heller ikke spesielt god mottagelse her hos oss.

Siste fra forsiden