Ny invasjon i oktober

De gir seg aldri

Space Invaders Extreme 2 kommer til Europa neste måned

Arkadeklassikeren Space Invaders har dukket opp på en rekke formater i årenes løp, og nå er enda en versjon på vei til DS. Space Invaders Extreme 2 er naturligvis en oppfølger til den forrige relanseringen på konsollen, og utgiver Square Enix melder at spillet lanseres i Europa 2. oktober.

Ekstremt nok?

For de (antagelig svært få) uinnvidde er Space Invaders et skytespill hvor romvesener siger ned i formasjon ovenfra. Du spiller et lite romskip på bunnen av skjermen, og oppgaven din er ganske enkelt å plaffe ned så mange av dem du klarer og stoppe dem fra å nå bunnen.

Denne utgaven byr på fargerik grafikk og techno-musikk, samt forskjellige variasjoner av den forholdsvis enkle spillbarheten. I forhold til det første Space Invaders Extreme har det fått nye baner og våpen i tillegg til nye spillmoduser. Nå kan du spille mot klokka, spille bingo ved å skyte de rette romvesenene eller teste en evighetsmodus hvor du ikke kan dø og bare trenger å bekymre deg om poengsanking.

Du kan også konkurrere mot en venn lokalt eller over nettet, og for skrythalser er det mulig å laste opp poengsummer på nettet og bli rangert.

Siste fra forsiden