De kritikerroste indiespillene Limbo og Inside kommer til Switch

Skjermbilde fra Inside.
Playdead

De uavhengige utviklerne har som kjent kastet seg over Switch i langt større grad enn med tidligere Nintendo-konsoller, og nå er to nye, kjente indietitler på vei til konsollen. Danske Playdead har nemlig kunngjort at både Limbo og Inside er på vei til Switch.

Begge titlene slippes til konsollen den 28. juni, altså torsdag neste uke, så det er ikke lenge til Switch-eiere får mulighet til å prøve de prisbelønte spillene.

Gode mottakelser

Skjermbilde fra Limbo.
Playdead

Limbo og Inside er de foreløpig eneste to titlene fra Playdead, og begge ble meget godt mottatte da de kom ut. Spillene er todimensjonale plattformspill med puslespill og hindringer som må overkommes underveis, og markerte seg blant annet med en unik stemning og visuelle stil.

– I dette makelause vesle marerittet finn vi nokre av dei beste gåtene og utfordringane eit sideskrollande spel kan by på. Skamme deg burde du, om du let dette bli eit av dei spela du aldri prøvde, skrev vår anmelder om Limbo i 2010 og delte ut 9 av 10 poeng.

Også oppfølgeren Inside ble behørig bejublet her på verket, og ble også belønnet med 9 av 10 poeng.

– Limbo er et av mine absolutte favorittspill, og jeg var redd at mine egne, skyhøye forventninger til Inside ikke skulle bli innfridd. Det ble de til gangs, og Playdead har greid å lage et fantastisk spill nok en gang, skrev vår mann i anmeldelsen sin.

Les også: Den opprinnelige arkadeversjonen av Donkey Kong kommer til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden