De oppussede Batman: Arkham-spillene blir forsinket

Nyversjonene av Arkham Asylum og Arkham City kommer ikke i juli likevel.

Batman vender tilbake til Arkham i oppusset drakt, men ikke ennå.
Warner Bros.

Fans av Rocksteadys kritikerroste Batman: Arkham-serie ble nok positivt overrasket av nyheten om at de to første spillene i serien skulle komme i renoverte utgaver på Xbox One og PlayStation 4 under tittelen Return to Arkham. Nå viser det seg at fansen må smøre seg med en del tålmodighet.

Den opprinnelige lanseringsdatoen for den nye Arkham-pakken var 29. juli, men på det offisielle WB Games-forumet opplyser utgiveren at de oppussede spillene er utsatt. En ny lanseringsdato foreligger ennå ikke.

Ikke fornøyd med arbeidet hittil

Årsaken til utsettelsen er at utgiveren ønsker å gi Virtuous Games, som er ansvarlige for overhalingen, mer tid til å levere en «polert» opplevelse. Dette kom de frem til etter en gjennomgang av arbeidet som er utført hittil. Med andre ord ser de ikke ut til å være helt fornøyde ennå.

Warner Bros.

De oppussede utgavene av Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City skal lanseres i én pakke og kommer med samtlige innholdspakker som ble lansert for originalspillene. I tillegg har de altså fått en grafisk oppdatering.

Renoveringen er utført i spillmotoren Unreal Engine 4, mens samtlige av originalspillene er laget i Unreal Engine 3, noe som altså skulle by på ganske store visuelle og tekniske forbedringer.

Samtlige av spillene i Arkham-serien, med unntak av Arkham Origins, har fått svært god mottakelse av publikum og kritikere. Her på verket ble både Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City og Batman: Arkham Knight tildelt toppkarakterer.

Batman-universet kan også snart oppleves i VR:
Vi tok en titt på Batman: Arkham VR på E3-messen »

Siste fra forsiden