Dead by Daylight

Dead by Daylight er gratis i Epic-butikken

Puslespillet while True: learn () gis også bort.

Behaviour

Dead by Daylight er det nyeste gratisspillet i Epic Games Store. Det brutale flerspillerspillet gis bort frem til 9. desember, og i samme periode deler nettbutikken også ut eksemplarer av while True: learn ().

Vil du benytte deg av tilbudet er det bare å svinge innom siden for gratisspill i Epic-butikken. Her trykker du deg inn på spillet du er ute etter og finner knappen merket «Get». Etter du har logget deg inn med Epic-konto legges spillet til i biblioteket ditt.

Populær og brutal flerspiller

Dead by Daylight.
Behaviour

Dead by Daylight har rukket å bli hele fem år gammelt. Siden lanseringen i 2016 har utvikler Behaviour Interactive sluppet en bråte med tilleggsinnhold og andre oppdateringer, som har vært med å sørge for at fansen hele tiden kommer tilbake for mer.

Spillversjonen som deles ut inneholder kun originalinnholdet. I forbindelse med gratistilbudet har Bahaviour riktignok halvert prisen på diverse ekstrainnhold, inkludert pakker inspirert av Resident Evil, Silent Hill og Halloween.

while True: learn ().
Nival

While True: learn () lokker på sin side med en opplevelse som ikke er fullt så blodig. Spillet kombinerer gåteløsing og simulering, og passer ifølge utvikler Luden.io best for spillere som ønsker å vite mer om kunstig intelligens og maskinlæring.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med Xbox Live Gold og PlayStation Plus i desember »

Siste fra forsiden