Dead Island til 360

Zombie-skyteren Dead Island kommer til Xbox 360 i tillegg til PC.

Skaperne av Call of Juarez er i full gang med et nytt skytespill. Spillet heter Dead Island, og her har utviklerne droppet westernmiljøet til fordel for et mer moderne miljø, hvor fiendene ikke bare er menneskelige. Nå er det klart at spillet kommer både til Xbox 360 og PC (tidligere var det kun offentliggjort for PC).

Eldre skjermbilde fra PC-versjonen

Dead Island følger et uheldig par som får drømmeferien ødelagt av et flykrasj på ei øde øy. Som om ikke dette var ille nok forsvinner kona helt i starten, samtidig som det viser seg at øya er full av levende døde. Nå må du finne henne igjen, samtidig som du må overleve kampen mot de grufulle zombiene.

Spillet er et ikke-lineært førstepersons skytespill, og du kan utforske øya til fots eller ved hjelp av ulike kjøretøyer. Underveis vil du finne andre overlevende, og få mulighet til å velge hvem du vil alliere deg med for å nå målene dine. Disse valgene vil påvirke historien, miljøet du befinner deg i og hvordan du blir bedømt av andre personer.

Utviklerne lover et levende og dynamisk økosystem som hele tiden er i forandring. Spillet benytter seg av avansert kunstig intelligens for å sikre at både grupper og individuelle motstandere oppfører seg så realistisk som mulig. Dessuten loves vi omfattende simulering av væsker, gass og elektrisitet, som du blant annet kan bruke til å ta ut fienden på unike måter.

Dead Island er ventet ferdigutviklet til neste år.

Siste fra forsiden