Dead Rising gjenoppstår på dagens konsoller

Bli med på zombieeventyrene som startet det hele.

Bilde fra originalutgaven av Dead Rising 2.
Capcom

Capcom fortsetter å gi ut gamle spill på nytt, og nå har turen kommet til forrige generasjons Dead Rising-spill. Nærmere bestemt er det de tre første spillene i serien, Dead Rising, Dead Rising 2 og Dead Rising 2: Off the Record, som skal slippes på dagens moderne konsoller, PlayStation 4 og Xbox One.

I tillegg vil originalspillet også dukke opp på PC for aller første gang.

Dette bekrefter Capcom overfor Eurogamer, som opprinnelig sniffet fram nyheten fra en trophy-liste på spillnettstedet Exophase.

Gjenoppstått fra de døde

Chuck Green i hovedrollen, fra originalutgaven av Dead Rising 2.
Capcom

De originale Dead Rising-spillene kaster spilleren inn i zombieapokalypsen med begge beina først og humor på slep. I store, åpne omgivelser er man nødt til å gjøre sitt beste for å overleve flommen av vandøde, og hele tiden legges det kraftig opp til kreativ og spennende zombieslakt.

Kameramannen Frank West spiller en nøkkelrolle på tvers av spillene i serien.
Capcom

Nøyaktig hvilken tilstand spillene vil være i når de lanseres på nytt er det fremdeles ikke godt å si, men det er nok ikke utenkelig at Capcom har gjort et og annet for å sprite opp spillenes grafikk- og lydkvalitet underveis.

De japanske spillutgiverne er ikke ukjent med denne typen restaureringsarbeid: Tidligere har de pusset opp og gjenutgitt Resident Evil-serien flere ganger opp gjennom årene, og i disse dager er selskapet i full gang med å gjenskape Resident Evil 2 fra bunn av. Alt dette skjer i samkjør med utviklingen av nyannonserte Resident Evil 7.

Senere i år skal også et helt nytt Dead Rising lanseres:
Les vår tanker om Dead Rising 4 »

Siste fra forsiden