Dead Rising

Capcom har lansert Dead Rising-demoen over Xbox Marketplace, mens Konami har bekreftet at Castlevania: Symphony of Night kommer til XBLA.

Hele zombie-konseptet er egentlig litt latterlig, og bør ikke tas alt for seriøst. Det har Capcom forstått, for med Dead Rising har de et zombiespill hvor fokuset er på å ha det moro mens man brutalt slakter ned den ene zombien etter den andre (i følge The Zombie Survival Guide har ikke zombier mer intelligens enn et rimelig dumt insekt, så det er liten vits med dårlig samvittighet).

Nå kan du prøve dette 360-eksklusive splatterspillet selv, ved å laste ned en demo fra Xbox Live Marketplace. Demoen er på over en gigabyte, og lar deg drepe zombier i 15 minutter i et kjøpesenter. Hvis du ikke hadde noen unnskyldning til å la Xbox-en din stå på i natt, har du med andre ord fått det nå.

Mens vi koser oss med nyheten om Dead Rising-demoen, kan vi like godt slenge på en annen gladnyhet for Xbox 360-eiere. Den japanske spillutgiveren Konami har nemlig bekreftet at det første Castlevania-spillet til PlayStation, Symphony of Night, kommer til Xbox Live Arcade i løpet av første kvartal 2007. XBLA-versjonen skal visstnok være basert på PSone-versjonen, men det er også alt vi vet om spillet.

Siste fra forsiden