Dansk utvikler i trøbbel

Deadline Games kan gå konkurs

Skaperne av Total Overdose og Faith and a .45 kan bli tvunget til å legge ned.

Den danske spillutvikleren Deadline Games har stått for det halsbrekkende actionspillet Total Overdose (kjent som Chili Con Carnage på PSP) og slåssespillet The Watchmen. Nå har de imidlertid ikke mer å ta seg til, etter at det spennende prosjektet Faith and a .45 ble lagt på is.

Deadline Games har nemlig gitt opp å utvikle spill selvstendig (utvilsomt som et resultat av at de ikke fikk noen utgiver for Faith and a .45), og er dermed avhengig av å få oppdrag fra større utgivere.

I slutten av mars sa Deadline-sjef Christian Pedersen-Bjergaard at hvis Deadline Games ikke lykkes i å få i stand en utviklingsavtale om et nytt spill i den nærmeste fremtid, var det stor fare for konkurs. Så langt ser det ikke ut til at de har fått noen slik avtale.

Det danske nettstedet Comon forteller at selskapets aksje har blitt satt under observasjon av den nordiske børsen First North, etter store underskudd. Videre har styreformann Carsten Lønfeldt bekreftet at det ikke har lykkes selskapet å skaffe ny kapital.

Selskapet forsøker imidlertid fortsatt å få i stand en avtale som kan sikre videre drift.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden