Lekre eventyr i The Whispered World

Deep Silver lanserer eventyrspill

I The Whispered World spiller du en trist klovn i en fantastisk verden.

Eventyrspillet The Whispered World har vært under utvikling svært lenge, men nå er det endelig snart klart for utgivelse. Den tyske utgiveren Deep Silver vil stå for lanseringen her til lands, og spillet er ventet i salg senere i år.

The Whispered World følger Sadwick, en ung klovn som, klovnerollen til tross, ikke har det særlig fint. En natt får han imidlertid besøk av et merkelig, blått vesen, som sender ham ut på en eventyrlig reise.

Spillet er et pek-og-klikk-eventyr utviklet i tradisjonell stil, hvor du må hjelpe Sadwick og den trofaste følgesvennen hans, Spot, gjennom en serie håndmalte omgivelser fulle av utfordringer.

Spot er et magisk vesen som kan ta mange forskjellige former, og dette er en egenskap du må utnytte deg av om du skal løse de mange nøttene du møter i spillet.

Carsten Fichtelmann, som er sjef hos utviklerselskapet Daedalic Entertainment, tror The Whispered World blir et av sjangerens største høydepunkter i år, og er glad for å ha sikret seg en utgivelses- og distribusjonsavtale med Deep Silver.

Ta en titt på spillets offisielle nettsted for å se hva du har i vente.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden