Demoer av Condemned og Quake 4

Hvis du har Xbox 360, kan du laste ned to nye demoer fra Xbox Live.

En av de beste tingene med Xbox 360 er Xbox Live Marketplace, som lar brukere laste ned nytt spillinnhold, samt demoer, trailere og til og med hele spill (Xbox Live Arcade). Nå har det kommet to nye demoer ut på markedsplassen, og disse kan selvsagt lastes ned gratis.

Condemned

Den første demoen er av skytespillet Quake 4, hvor du må kjempe mot de onde stroggene, en fremmed rase som av en eller annen merkelig grunn (sannsynligvis et mindreverdighetskompleks) har bestemt seg for å utslette menneskeheten. Slikt gjør man ikke ustraffet, og ved hjelp av et omfattende våpenarsenal må du og kollegene dine sørge for at de får det de fortjener.

Den andre demoen er av grøsserspillet Condemned, hvor du spiller en FBI-etterforsker som jakter på seriemordere i et mildt sagt uhyggelig spillmiljø. Om du foretrekker fargerike, glade spill med magiske sopper og blå himmelhvelvinger, bør du nok holde deg unna dette gufne spillet. Men om du ikke har noe i mot å bli skremt, kan Condemned tilby en spennende og nervepirrende opplevelse.

Siste fra forsiden