Kultrollespill relanseres for PSP

Demoner invaderer PSP

En ny utgave av det første Persona er på vei til vesten.

I 1996 slapp Atlus det første spillet i sin Persona-serie. Dette var en avlegger av den okkulte rollespillserien Shin Megami Tensei, og ble sluppet i vesten som Revelations: Persona. Spillet kom aldri til Europa, og den amerikanske utgivelsen er beryktet for sin dårlige oversettelse og for å ha kuttet innhold som var i den japanske utgaven.

For kort tid siden annonserte Atlus at de jobbet med å oppgradere og relansere Persona på PSP, og nå har det også blitt bekreftet at nyversjonen blir sluppet i Statene. Noen europeisk utgivelse er foreløpig ikke annonsert, men siden vi har fått det meste av Shin Megami Tensei-spill de siste årene burde sjansene være gode for at vi også får dette.

Persona foregår i en japansk by hvor det skjer mye merkelig. Du spiller en ung gutt som deltar i en okkult lek med andre ungdommer, men leken viser seg å være et ritual som låser opp skjulte krefter hos ungdommene. De får evnen til å tilkalle mystiske vesener fra det underbevisste, og denne nye evnen kommer godt med når en mektig forretningsmann setter i verk sine planer for byen.

Som originalen er relanseringen et tradisjonelt rollespill hvor du utforsker labyrinter og bekjemper monstre for å drive historien videre. Nyversjonen kommer i følge pressemeldingen med en rekke forbedringer, inkludert en helt ny oversettelse og gjenoppretting av tapt innhold. Det blir også forbedret grafikk og spillbarhet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden