Atlus kunngjør Strange Journey

Demonisk polarekspedisjon

Et nytt Shin Megami Tensei er under utvikling.

Rollespillserien Shin Megami Tensei har fått mye ros av anmeldere for sin friske stil og gode spillbarhet. Mens vi nordboere fortsatt venter på Devil Survivor og Devil Summoner 2 har serieutvikler Atlus kunngjort at et nytt spill er på vei til DS.

Spillet har fått tittelen Shin Megami Tensei: Strange Journey, og er en tilbakevending til seriens røtter på SNES. Som i de originalespillene får vi her utforskning i førsteperson og muligheten til å forhandle med overnaturlige skapninger for å inngå allianser med dem.

Handlingen foregår i nær fremtid, etter at et underlig fenomen blir oppdaget på den sørlige halvkule. Store deler av det antarktiske kontinent har blitt dekket av en gigantisk, svart portal, og verdens befolkning er naturlig nok litt bekymret over dette.

Du spiller en japansk elitesoldat som sammen med andre soldater og vitenskapsmenn får i oppdrag å utforske verdenen på den andre siden av portalen. Utstyrt med en eksperimentell kamprustning må du utforske demoninfiserte labyrinter og finne ut hva som foregår.

Strange Journey skal ha flere demoner enn noe tidligere spill i serien, og det loves over 300 forskjellige overnaturlig vesener å slåss mot eller alliere seg med. Som i de fleste andre Shin Megami Tensei-spill kan disse krysses med hverandre for å gi opphav til nye og mektigere skapninger.

Shin Megami Tensei: Strange Journey slippes i Japan 8. oktober. Foreløpig er det ikke sagt noe om en vestlig utgivelse, men oddsene burde være gode da vi har fått det meste av serien de siste årene.

Siste fra forsiden