All makt til El Presidente

Den Demokratiske Frihhetsrepublikken Tropico

Tropico 3 får tilleggspakke med ferske muligheter for maktmisbruk.

I Tropico 3 er du statsoverhode på en lutfattig, karibisk øy. Målet er å skaffe øya velstand og fremgang, men hvordan det skal skje må du selv avgjøre. Du kan for eksempel spille som demokrat eller diktator, bygge opp militæret, gjøre øya til en turistfelle og egle deg innpå stormaktene.

Lite praktisk, men veldig fin.

Kalypso Media melder at Haemimont Games jobber med en tilleggspakke ved navn Tropico 3: Absolute Power. Her får du igjen ikle deg rollen som El Presidente og bryne deg på nye øyer, hver med sine egne utfordringer. Tilsammen får du ti ferske oppdrag på ti øyer.

Pakken gir deg også en ny gruppering med fanatiske El Presidente-supportere. Denne trivelige gjengen vil ikke ha noe demokratisk valg, siden du i deres øyne er den beste kandidaten. De ser helst at det står en statue av deg på hvert gatehjørne.

Du får tilgang på nye bygninger, som søppelfyllinger og lekeplass for barna. Mindre praktisk, men mer storslagene, er de nye landemerkene. Disse er gigantiske byggverk som kaster glans over øya. Ellers får du nye måter å pynte opp El Presidente og palasset ditt, samt nye måter å (mis)bruke makten din på. Du kan erklære en festival til ære for deg selv eller bygge en gullstatue viet øyas mest populære eksportprodukt.

Tropico 3: Absolute Power slippes en gang i mai. Foreløpig kommer pakken kun til PC-utgaven av Tropico 3.

Siste fra forsiden